Nieuwsbrief december 2008

Dans in je Passie en Speel in je Vreugde! Dat was de kop van mijn laatste nieuwsbrief inmiddels al weer bijna
een jaar geleden. Het is weer tijd voor een korte nieuwsflits aan jullie vanaf het mooie eiland Texel. Met het zand nog aan mijn schoenen deel ik met jullie de nieuwe ontwikkelingen.


  Host Steve en Barbara Rothersteve en barbara
Ik ben blij en enigszins verlegen om me aan jullie voor te stellen als nieuwe Lightworker host voor Nederland. Toen Steve en Barbara mij vroegen om host te worden was ik erg enthousiast. Het is mijn bedoeling om voor de volle honderd procent in te zetten voor Lightworker en iedereen de beste service te bieden. Ik heb er ontzettend veel zin in. Als host zal ik het aanspreekpunt voor Nederland zijn voor alle zaken over en rondom de seminars die Steve en Barbara iedere jaar in Nederland geven. Je mag me altijd bellen of mailen als je vragen hebt. Natuurlijk blijf ik ook actief als Foto Sanne en Cirkel van Liefde.

  Agenda Steve en Barbara Rother Lightworker
- 2 t/m 6 Mei Sexual Energy (Elspeet) zie groene button hiernaast
- 7 t/m 12November Spirituele Psychologie (Elspeet)

  Nieuwe website

De website heeft zoals je ziet een nieuwe look. Zoals hij was heeft mij altijd erg blij gemaakt. Hij werd echter te klein zeker met de uitbreidingen van Lightworker, daarom heb ik een nieuwe gebouwd. Hij is momenteel al online alleen de puntjes moeten nog op de i. Voor wie tips heeft ik zal zeer welkom en dankbaar zijn om ze te ontvangen!

  Agenda Cirkel van Liefde

- 24, 25 en 26 Januari Channel sessies (Loenen)
- 6, 7 en 8 Februari Ondek de kracht in jezelf Texel (vier slaapplaatsen beschikbaar)
- 7, 8 en 9 Maart Channel sessies (Loenen)

  Boek
Mijn boek ligt nog steeds keurig op de plank te wachten tot het moment dat ik het eraf pak, nog slechts twee hoofdstukken en het is af. Het ligt er echter nog steeds erg goed. ik wacht op het moment dat het begint te kriebelen en dat ik niets liever wil dan het afmaken..... nog even geduld dus voor mijn eerste boek.

  Puur genieten:
Kijk naar dit filmpje van Ex Et als je je af vraagt waarom ik ben zoals ik ben.Ook het filmpje van Dr. Jill Taylor is meer dan de moeite waard.

  Vrienden worden via Hyves:
cirkelvanliefde.hyves.nl Kijk ook eens op Mickel Therapy Hyves en Lightworker Hyves.


  Aanmelden vriendin  
  Afmelden nieuwsbrief 
  Contact

Email