The english version logo

Medulla Pineal Activation

Datum: 4,5 en 6 mei in Elspeet
Kosten seminar:
395 euro
Locatie: Mennorode
Elspeet
Inschrijfformulier:
Medulla Pineal klik hier
Tarieven: Medulla Pineal en de 1 daagse op 3 mei klik hier

Medulla Pijnappelklier Activatie

Het zijn opwindende tijden voor de mensheid.
De groep heeft verschillende keren gesproken over het her-bedraden van het menselijk lichaam: een proces dat ons zal helpen meer van ons Hogere Zelf en onze eigenlijke geest te integreren.
Ze zeggen dat één van deze lichamelijke veranderingen al heeft plaatsgevonden en op ieder moment geactiveerd kan worden. Het is nu mogelijk de pijnappelklier te her-activeren en te laten doen waarvoor ze oorspronkelijk bedoeld was.

DNA her-verbindingen
De groep vertelt ons dat de pijnappelklier zowel eindige als oneindige eigenschappen bevat. De oorspronkelijke functie van de pijnappelklier werd overbodig  toen het DNA van het menselijk ontwerp veranderde. Op dit eigenste ogenblik hebben zich reeds enkele belangrijke DNA her-verbindingen voltrokken bij alle mensen. Als resultaat hiervan en van de her-bedrading van het menselijk lichaam is het nu mogelijk de oorspronkelijke functie en rol van de pijnappelklier opnieuw te activeren.

Positie in tijd en ruimte
Een van de gekende functies van de pijnappelklier is het reguleren van de circulaire ritmes van het lichaam. Deze ritmes zijn onder andere belangrijke biologische functies zoals onze slaapcyclus, verouderingscycli, onze seks drive, de productie van het menselijk groeihormoon, seizoenen, en zo meer. De groep voegt hieraan toe dat het eigenlijk onze positie bepaalt binnen de illusie van tijd en ruimte in het universum om ons heen. Met andere woorden, de pijnappelklier plaatst en grondt een geest / spirit in de illusie van de fysieke tijdlijn. Dit klinkt logisch omdat veel volkeren geloofden dat de ziel het lichaam binnenkomt en ook weer verlaat via de pijnappelklier.
Als de pijnappelklier wordt geactiveeerd en iemand gebruikt hem bewust, kan hij controle krijgen over zijn plaats in tijd en ruimte. De groep zegt dat dit zal beginnen zodra meer mensen geactiveerd worden en merken dat zij zelf hun slaapcyclus, verouderingsproces, seks drive etc. kunnen regelen. Na verloop van tijd zal het ook mogelijk zijn om multidimensionale reizen te maken en te reizen in tijd.

Kristallen op de pijnappelklier – een nieuwe antenne
Gedurende de afgelopen 50 tot 60 jaar heeft de medische wetenschap de verkalking van de pijnappelklier bij een grote groep mensen van dichtbij gevolgd. Het begin van deze studie valt samen met het moment waarvan de groep zegt dat we de twee golf van bekrachtiging zijn binnengetreden.
De medische gemeenschap dacht dat fluoride in ons water de oorzaak van ‘dit probleem’ was. De verkalking is zichtbaar als een witte laag over de hele pijnappelklier en wordt in de radiologie bestempeld als het “Blauwe Licht” omdat het zichtbaar is als een blauwachtig wit licht in het midden van de hersenen op de plek waar de pijnappelklier zich bevindt. Artsen merkten dit fenomeen als eerste op bij oudere mensen, waardoor ze tot de conclusie kwamen dat het waarschijnlijk iets te maken had met ons water. Vandaag echter wordt dit fenomeen ook aangetroffen bij steeds meer kinderen, zelfs vanaf de leeftijd van drie jaar. De groep is het met de medische wetenschap eens dat de verkalking verantwoordelijk is voor epileptische aanvallen, tumoren en andere ziektes, maar verklaart dat dit onderdeel is van onze natuurlijke evolutie. De groep voegt er verder aan toe dat deze kalkafzetting en de daaruit voortkomende kristallen tijdelijk zijn en uiteindelijk weer zullen verdwijnen. Ze zijn op dit moment aanwezig om onze innerlijke telepatische vermogens te activeren.

De verkalking van de pijnappelklier houdt ook een geschenk in. Wij zullen aantonen waar de medische wetenschap nog geen kalkkristallen heeft gevonden in deze kalkafzetting. De groep echter zegt al jaren dat we kristallijn worden.
Dit verkalkingsproces wordt door de medische wetenschap bio-mineralisatie genoemd. De belangrijkste ontdekking die over deze kalkkristallen tot nu toe is gedaan, is dat ze zogenaamde “piezo-elektrische”  eigenschappen bezitten. Dit betekent dat ze electromagnetische frequenties (EMF) kunnen ontvangen en uitzenden. Piezo-elektrische kristallen werden vroeger gebruikt in de oorspronkelijke kristal radio’s en kunnen dus radiofrequenties uitzenden en ontvangen. De groep zegt dat het activeren van deze kristallen zal lijken op het installeren van een nieuwe antenne die de tele-communicatie tussen mensen onderling en vooral ook de communicatie met ons Hogere Zelf zal verbeteren. Bovendien zullen we ons bewuster worden van onze multidimensionele werkelijkheid.

Activatie van de Medulla Oblongata
De groep stelt duidelijk dat deze kristallen uiteindelijk geactiveerd zullen worden bij alle mensen zonder dat daarvoor een activatieproces nodig is.Eveneens wijzen ze op het feit dat velen activaties zullen aanbieden, waarvan de meeste ook zullen werken. De activatie die wordt aangeboden tijdens deze cursus, is een eenvoudige energetische activatie gebaseerd op een beweging die gebruik maakt van de verhoudingen van de Gulden Snede. Het proces heeft als doel de pijnappelklier te activeren en de kristallen op te laden met het eigen energieveld van de cliënt. Dit gebeurt via een natuurlijke opening die een rechtstreekse energetische doorgang vormt met de Medulla Oblongata, “de Mond van God” volgens de oude Grieken. Dit is de hersenstam waar de pijnappelklier bovenop zit. De pijnappelklier wordt ook geactiveerd via de oogzenuw aan de hand van een beweging die je leert tijdens het  seminar

Tijdens dit seminar zal je:
Dia’s en afbeeldingen zien van delen van de hersenen zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat je aan het doen bent.
Gespreken voeren en lezen over wetenschappelijke experimenten en over hoe de wetenschap aantoont wat de groep al een tijdje heeft beweerd;
Leren hoe je de energetische lijn van je ruggegraat met of zonder aanraking kan rechten;
De methode om de Medulla Pijnappelklier te activeren aangeleerd krijgen. Lightworker bevestigt dit met een certificaat waarmee je deze activatie aan klanten kunt aanbieden. De activiatie is niet moeilijk en een sessie zal ongeveer 60 tot 90 minuten duren.
Een eenvoudige energetische techniek leren die gebaseerd is op de Gulden Snede, waarmee je cliënten kunt helen met je eigen energie.
een krachtige activiatiemethode leren waarbij je de oogzenuw gebruikt.

Belangrijk:
Voor de activatie kan plaatsvinden, is het belangrijk dat het fysieke lichaam enkele aanpassingen doet op de plaatsen waar de activiatie zal worden uitgevoerd.
We weten dat sommigen van jullie beroepsmatig hun klanten mogen aanraken, zoals doktoren, fysiotherapeuten etc., maar sommige van julie mogen dit niet.
We geven jullie daarom twee manieren om de activatie toe te passen.

  1. Met aanraking: een soort van zachte ontspanningsmassage die je cliënt zal helpen bepaalde delen van de ruggegraat te strekken gedurende een paar minuten tijdens de activatie.
  2. Zonder aanraking: we zullen je ook leren hoe je cliënt die delen van de ruggegraat zelf kan strekken.

Als facilitator van deze techniek kun je beide manieren afwisselen en combineren, afhankelijk van de wensen van je cliënt. Om de activatie te leren is het nodig dat je anderen aanraakt. Wij zorgen er steeds voor dat dit in een veilige omgeving kan gebeuren. Tijdens dit seminar leer je een healing modality die je in staat stelt om anderen te begeleiden. Het is voor Steve en Barbara niet mogelijk om de cursisten persoonlijk te activeren, maar tijdens deze workshop zul je verschillende gelegenheden hebben om zelf geactiveerd te worden door andere deelnemers.

De Overlight Modalities zijn voor mensen die een stap vooruit willen zetten in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Praktische spiritualiteit voor realistische mensen. Gepresenteerd door Steve en Barbara Rother van Lightworker.com en de uitzending van Virtual Light. Ze zijn vijf maal gastspreker geweest bij de Verenigde Naties in zowel Wenen als New York. Steve heeft vijf boeken geschreven die vertaald zijn in 15 talen. Als je het seminar helemaal volgt, krijg je een certificaat van Lightworker waarmee toestemming wordt gegeven om facilitator te zijn voor de Overlight Medulla Pineal Activation.