Cirkel van Liefde op Texel heeft als doel mensen hun eigen kracht te laten ontdekken om daar vanuit te gaan leven. Hun passie te vinden en dat gaan doen wat ze het liefste willen. Tevens organiseer ik voor Stichting Lightworker de seminars van Steve en Barbara Rother.

Cirkel van Liefde heeft daarvoor diverse dingen: krachtsessies, Channelsessies, Aqua Detox, Inverse Wave Thearpy, cursussen, seminars en korte cursussen op basis van ontdek de kracht in jezelf, levenslessen/ spirituele psychologie en Leren Channelen.

Een innerlijke verrijking en reiniging. Ontdek de kracht in jezelf en breng lichaam en geest in balans. Cirkel van Liefde, kan je niet veranderen je kunt alleen jezelf veranderen. Cirkel van Liefde kan je niet helen je kunt alleen jezelf helen. Wel kan Cirkel van Liefde je een liefdevolle en veilige ruimte bieden en gereedschappen aanreiken waarmee je jezelf kunt veranderen of helen. Cirkel van Liefde is een plek waar je nieuwe vaardigheden leert en waar de energie puur, oprecht en liefdevol is.