Channelen Medium

Ontelbaar veel mensen op de wereld channelen. Iedereen heeft immers die mogelijkheid. Sommigen doen dit zonder het te beseffen, anderen openen bewust een 'zielenkanaal' naar de universele bron. Channelen is niets anders dan boodschappen van het universum doorgeven. Op een bepaald moment, in de nabije toekomst, zal wat wij 'channelen' noemen, overbodig worden dan communiceren wij
allemaal op die manier. Voorlopig echter, is het nog altijd een bruikbaar instrument om tot onze eigen inzichten en kennis te komen.

Persoonlijk vind ik het geweldig om te doen, het is mijn passie. Het is super om zo met de zielen, engelen, meesters en gidsen aan de andere kant van de sluier te werken. Het gebeurt bij mij niet in trance, ik ben volledig bij bewustzijn. Wel vind ik het fijn om met mijn ogen dicht te zitten, zodat ik niet wordt afgeleid.
Het is eigenlijk heel simpel. Ik stem me af en ontvang boodschappen die ik vervolgens doorgeef aan een persoon of personen. De boodschappen ontvang ik op verschillende manieren en vaak een combinatie daarvan. Ik hoor letterlijk woorden in mijn hoofd, ik zie situaties en dingen en voel energie en emoties die ik vervolgens zo goed mogelijk moet interpeteren.

Channelen is mogelijk middels prive sessies gegeven. Een prive sessie duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier. De sessie wordt als u dat wilt opgenomen en gebrand op een cd. Een sessie kan ook telefonisch, daarvoor moet dan wel een afspraak worden gemaakt. Kosten: 65 euro.

Voor meer informatie of een afspraak mail of bel.
Kijk ook eens bij de cursus Leren Channelen