Aqua Detox

Ontslak op celniveau en breng het lichaam opnieuw in evenwicht met deze nieuwe methode!.

Wij vragen veel van ons lichaam, vaak zonder het voldoende rust te geven. Een volle agenda, druk met werk of de thuissituatie, het houdt nooit op! Dit heeft gevolgen voor onze gezondheid. We zijn bereid om
er wat aan te doen, maar vaak blijft het bij de buitenkant van ons foto opstelling voetenbad
lichaam. Maar begint schoonheid niet van binnenuit? Ons lichaam wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei vormen van vervuiling. Denk bijvoorbeeld aan kant-en-klaar maaltijden en junkfood. Lekker, maar vol met conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen. Nicotine, alcohol en medicijngebruik zijn ook schadelijk voor onze gezondheid. Daarnaast hebben veel mensen te maken met stress, dat het lichaam niet ten goede komt. Afvalstoffen, ook wel slakken genoemd, hopen zich op in het lichaam. Door de aanwezige afvalstoffen, wordt het energieniveau van onze cellen verstoord en kunnen bepaalde lichaamsfuncties zoals die van de nieren, lever en darmen niet meer optimaal functioneren. Ons lichaam is vaak niet in staat deze hoeveelheid afvalstoffen uit zichzelf te verwijderen. De slakken in ons lichaam kunnen lichamelijke klachten tot gevolg hebben.

Waarom ontslakken?
Door de aanwezige afvalstoffen wordt het energieniveau van onze cellen verstoord en kunnen bepaalde lichaamsfuncties zoals die van de nieren, lever en darmen niet meer optimaal functioneren. Ons lichaam is vaak niet in staat deze hoeveelheid afvalstoffen uit zichzelf te verwijderen. De slakken in ons lichaam kunnen lichamelijke klachten tot gevolg hebben. Een van de mogelijkheden om ons lichaam te stimuleren deze afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen, is detoxen, ook wel ontslakken. Aqua Detox is de oplossing om op een veilige, praktische en vooral comfortabele manier het lichaam te ontslakken, de cellen te zuiveren en daardoor onze gezondheid te bevorderen!

De behandelingfoto voeten schoon en vies
U zit op een bank en zet de voeten in het voetenbad gevuld met warm water (om het bad zit een zak zodat de hygiene optimaal is.) De spiraalelektrode in het water produceert magnetische golven, die via de voeten worden overgebracht naar de lichaamscellen. De cellen gaan daarop afvalstoffen afscheiden. Na verloop van tijd ontstaat er een verkleuring van het water. Dit komt door oxydatie van het spiraal en de kleine hoeveelheid afvalstoffen die het lichaam inmiddels hebben verlaten via de
voeten. Het overgrote deel van de afvalstoffen gaat circuleren in het bloed en wordt via de organen gezuiverd en het lichaam uitgewerkt. De kleur van het water zegt niets over de gezondheidstoestand van de persoon. Na het bad staat er een schoon voetenbad klaar, naar keuze kunt u een geurende olie toevoegen. Door het gebruik van het voetenbad verdwijnen vaak na enkele behandelingen klachten als vermoeidheid, stress, futloosheid, gewrichtsklachten, hoofdpijnen en huidproblemen. Tevens kan de methode leiden tot een verbeterde bloedsomloop in de voeten en benen, wat vaak het vermoeidheidsgevoel in de benen wegneemt en een strakkere huid tot gevolg heeft. Het voetenbad kan niet worden toegepast bij: mensen met een chirurgisch implantaat zoals een pacemaker, een donororgaan, hemofiliepatienten, epilepsiepatienten en zwangere vrouwen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Een behandeling duurt drie kwartier. Vaak is het zo dat er meerdere behandelingen nodig zijn om alle slakken, die zich in de jaren hebben opgehoopt, uit het lichaam te verwijderen. Uit onderzoek is gebleken dat het beste resultaat behaald wordt bij acht behandelingen. Maar iedere persoon is anders, de een zal voldoende hebben aan minder dan acht behandelingen terwijl de andere er meer nodig heeft. Bij Aqua Detox wordt gebruik gemaakt van het in 2002 geintroduceerde AquaDetox systeem uit Engeland. Dit systeem is na jarenlange onderzoeken en studies ontwikkeld en zorgt op een simpele manier voor het herstel van het energieniveau van ons lichaam.

Hoeveel kost en behandeling?
Een behandeling 35 euro
Kuur van acht behandelingen 245 euro

Meer informatie klik op de button hiernaast voor de nederlandse website www.aquadetox.nl